Onze producten op maat

01

Boules de Berlin op maat

Van mini tot supersize, mooi doorgesneden of netjes geïnjecteerd met een crème of andere vulling, traditioneel afgewerkt of met een verrassend nieuwe topping.

Wij kunnen samen met u een unieke boule de Berlin samenstellen om artisanaal op schaal te produceren en af te werken naar uw keuze.

Contacteer ons voor meer informatie.

02

Eclairs op maat

Van klein en fijn, tot lekker lang en breed, met onze eigen authentieke crème patissière of verrassend nieuwe smaken, afgewerkt met klassieke of overdadige toppings in allerlei kleuren en smaken.

Een klassieke eclair in speciaal formaat of een gepimpte versie in standaard formaat met luxevulling en overdadige topping ?  

Contacteer ons om uw ideeën te bespreken.

03

Cakes en tartelettes op maat

Van kleine 1-persoons tartelettes, tot grote cakes om te delen, in een breed palet aan smaken met een lekkere en mooi bijpassende afwerking.

Van lekkere traditionele cakes tot origineel afgewerkte tartelettes, we hebben mogelijkheden genoeg om het ideale product voor uw klant te ontwikkelen.

Contacteer ons voor meer informatie.

04

Assortiment op maat

U kan uit ons productaanbod ook een assortiment op maat samenstellen.

Van éénzelfde product met verschillende vullingen en/of afwerkingen, tot verschillende producten met eenzelfde smaak.

Op uw vraag kunnen we ook patisserie van collega-bakkers die we niet zelf produceren, maar waarmee we nauw samenwerken, toevoegen aan uw assortiment op maat.

Contacteer ons voor meer informatie.