Over ons

Professionele partner voor artisanaal gebak

Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Joriba zich ontwikkeld tot dé Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket. Hiernaast worden ook nog dagelijks de enige echte Diksmuidse Boterkoeken met de hand gemaakt, een regionale specialiteit.

Vakmanschap

Zoetigheden zijn onze passie. De wortels van Joriba liggen in puur artisanaal vakmanschap dat sedert haar ontstaan steeds hoogwaardige producten heeft afgeleverd, van de Diksmuidse boterkoek, waarmee het allemaal begonnen is, tot eclairs en boules de berlin die op vandaag onze populairste producten zijn. Onze artisanale producten worden op een professionele manier bereid met de grootste aandacht voor authentieke smaak en constante kwaliteit.

In zoet gezelschap

Uitgebreid genieten met de familie op zondag of nood aan een opkikkertje on-the-go tijdens een drukke werkdag? Ons assortiment artisanaal gebak bestaat uit verschillende formaten en afwerkingen, geschikt voor elke gelegenheid, snel en eenvoudig te consumeren.

Goed begonnen is half gewonnen

Onze producten worden bij Joriba van A tot Z in eigen huis vervaardigd. Met respect voor de hoge kwaliteit van onze producten, werken wij enkel met pure ingrediënten van gerespecteerde en gecertificeerde leveranciers. Voor onze productie, proberen wij zo veel mogelijk te sourcen van lokale Belgische spelers, aangezien het merk ‘België’ steeds garant staat voor de beste kwaliteit, en we bovendien onze ecologische voetafdruk willen beperken.