Waarom kiezen voor Joriba?

Expertise

Door de jaren heen heeft Joriba heel wat knowhow kunnen opbouwen in het produceren van vriesvers artisanaal gebak.

Als specialist in het bereiden van boules de Berlin en eclairs, kunnen wij elke vraag van klanten aan: zonder toegevoegde suikers, clean label, klein, groot, leeg, afgewerkt etc.

Dankzij ons professioneel team van bakkers en andere medewerkers kunnen wij u garanderen dat we u iedere dag een product van topkwaliteit kunnen aanbieden.

Artisanaal in vriesvers

Artisanaal wordt door het publiek gelijk gesteld met goede, ambachtelijke en lokale topkwaliteit, wat het ook is.

Diepvries of vriesvers kent jammergenoeg nog steeds een negatieve connotatie.

Echter onze focus ligt op een combinatie van beiden: artisanaal gebak in een vriesvers aanbod, wat ons bijna uniek maakt in onze branche.

Dankzij het snel invriezen, blijft het product zoals het enkele minuten eerder bereid werd, en dienen er geen bewaarmiddelen toegevoegd te worden. Enkel correct ontdooien en serveren (thaw & serve), en de eindklant kan direct genieten van zijn/haar gebak.

Flexibiliteit

Aangezien we op een artisanale, maar ook professionele manier werken, kunnen we met een grotere flexibiliteit werken dan andere (semi-) industriële collega’s.

Bij ons kan u terecht voor bepaalde referenties vanaf één volle pallet.

Als partner willen we met onze klanten een langetermijnrelatie aangaan, en de klant helpen met zijn/haar specifieke aanvragen.